Home News Vjen lajmi i ri për taksat dhe pensionet, sapo u zbardh drafti,...

Vjen lajmi i ri për taksat dhe pensionet, sapo u zbardh drafti, ç’do ndodhë 4 muaj para…

642
0

Nuk do te kete as rritje pensionesh dhe as ulje taksash 4 muaj para zgjedhjeve.

Ky ishte i nenvizuar si njoftimin ne draftin e ri te Kodit Zgjedhor per sa i takon Reformes se re Zgjedhore.

Ne draftin e zbardhur shkruhej tekstualisht Nuk mund të ulen taksat 4 muaj para zgjedhjeve. Nuk mund të rriten pensionet 4 muaj para zgjedhjeve.

Gjithashtu ne kete draft thuhej se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve i refuzon listat e partive nese secila prej tyre nu do te kene te pakten 30% femra.

Madje shtohet se qeveria 4 muaj para zgjedhjeve nuk merr dot asnje vendim