Home News Vjen lajmi i mirë për hekurudhën Tiranë-Durrës, do të cuditeni cfarë ka...

Vjen lajmi i mirë për hekurudhën Tiranë-Durrës, do të cuditeni cfarë ka vendosur BE

1140
0

Ne e dime se Shqiperia nuk eshte pjese e BE akoma por ama e kemi kuptuar se Unioni Evropian e ka ndihmuar vazhdimisht vendin tone jashte mase.

Keshtu se fundmi BE do te investoje ne rindertimin e hekurudhes Tirane-Durres dhe ky projekt thuhet se kushton rreth 35.5 milion euro.

Mbeshtetja totale per ket projekt do te jepet plotesisht nga BE.

Ky projekt synon te nxisi ne rritje bizneset e dy qyteteve si edhe te kurseje kohe per udhetaret dhe studentet e Shqiperise e kryesisht midis Tiranes dhe Durresit.