Home News Tezja me tha të fejohesha, pastaj u qepa, rrëfimi i vajzës që...

Tezja me tha të fejohesha, pastaj u qepa, rrëfimi i vajzës që riktheu vir.gjërinë me operacion: Kur isha 15-vjeçe…

667
0

Dëshmia e asaj vajze anonime që ka bërë ndërhyrje për të rikthyer vi.rgjërinë ka ngjallur reagime te shumta tek opinioni publik.

Ja tregimi i vajzes:

Unë e kam humbur virgjërinë ne moshte te re kur nuk e kuptoja as vet se cfarë ishte. Në atë kohë i dashuri im ishte 19 kurse unë vetem 15 vjeç. Vinte në shtëpi kur prindërit e mi ishin në punë, ndërsa një ditë ai thjesht më tha që donte të më shihte të zhveshur. Gjithmonë më thoshte që ai donte që unë të isha e virgjër, por tani e kuptoj, sa budallaqe që kam qenë

Gjithsesi, vjet tezja u bë shkesë që unë të fejohesha, me nipin e burrit të saj. Ajo më mbushi mendjen të bëja procedurën e qepjes, ca presioni i familjes dhe moshës, isha e detyruar ti jepja drejtim punëve të mia dhe vendosa të shkoja te gjinekologia. Atje pashë edhe dy vajza të tjera që prisnin në radhë, tregoi vajza