Home Menyre Jetese Tentuan për 43 vite të kishin një femije, gruaja 68 vjec dhe...

Tentuan për 43 vite të kishin një femije, gruaja 68 vjec dhe burri 70 vjec bekohen me binjake në pleqeri

729
0

Një grua 68-vjecare dhe burri i saj, 70 vjec, jane bere me binjake në atë që mjekët po e quajne mrekulli.
Margarett Adenuga dhe Noah nje cift nga Nigeria, ishin përpjekur për një femije për 43 vitet e fundit.
Ajo më në fund mbeti shtatzene përmes (Fertilizimit In Vitro) vitin e kaluar pas tre perpjekjeve te deshtuara në trajtim.

Noe tha për TVC News se ai kurre nuk hoqi nga endrra per te pasur fëmije. Mjeket e fertilitetit e paralajmëruan çiftin se shtatzenia do të ishte e rrezikshme për Margarett, duke pare moshen e saj, por megjithatë ata ishin te vendosur per te patur nje femije.
Dr Adeyemi Okunowo, i cili ndoqi zhtatezanine, e përshkroi lindjen si nje mrekulli.