Home News Lu.fta me koronvirusin/ Fituesi i çmimit Nobel jep lajme të mrekullueshme…o sa...

Lu.fta me koronvirusin/ Fituesi i çmimit Nobel jep lajme të mrekullueshme…o sa mirë

841
0

Njerëzit janë duke u lodhur shumë nga kjo situatë e rëndë pandemie që po kalojne momentalisht. Koronavirusi duket se nuk do të zhduket edhe për një kohë të gjatë nga globi.

Por fituesi i çmimit Nobel në Mjekësi, Bruce Beutler në një intervistë për mediat italiane argumenton pse popullata, tashmë rre.zikohet më pak nga in.fektimi se në nisje të pandemisë.

Duket vd.ekshmëria nga COVID-19 po bie gradualisht. Distancimi social dhe maskat e kanë dhënë efektin e tyre mbrojtës. Popullata nuk është më aq e cenueshme sa në fillim, para vendosjes masave bllokuese. Kjo është e vërtetë edhe pse aktualisht kemi një përqindje të vogël të popullsisë që është infektuar, por e gjithë kjo më bën të mendoj që nuk do të ketë një valë të dytë, u shpreh ai.