Home News Do ndalohen kategorikisht… Drejtori i Policisë del me urdhrin e prere për...

Do ndalohen kategorikisht… Drejtori i Policisë del me urdhrin e prere për të gjithë ne: Nga dita e sotme…

662
0

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu duke parë numrin në rritje të personave të infektuar me koronavirus, ka dalë urgjent dhe u ka dhënë urdhër komisariateve të marrin masa. Ai ka kërkuar nga çdo komisariat nga një listë për zonat e te gjithe personave që janë pozitivë me koronavirus, duke shtuar se është detyra e policëve të kontrollojnë nëse ata po zbatojnë vetëizolimin apo jo.

Drejtori i policisë kërkon zbatimin e masave anti-Covid të Task Forcës si dhe ka dhënë urdhër që të ndalohen kategorikisht tubimet, të kontrollohen ambientet e shërbimit në bare, në restorante e të mos lejohet shërbimi në ambientet e brendshmete tyre