Ishte 100% i saktë në parashikim/ Mikrobiologu i njohur tregon çka do të ndodh...

Mikrobiologu Raka ka folur gjeresisht rreth situates ne Kosove duke thene se para disa ditesh kemi patur 79...

Vjen lajmi i mire per te gjithe shqiptaret ne Greqi

Lejet e qendrimit te rinovuara te emigranteve qe punojne dhe jetojne ne Greqi gjate kesaj periudhe pandemie do...

Doni të udhetoni? Ja udhezimet e fundit që vijnë nga BE

Pasi Evropa u kthye ne vatren e koron.avirusit te gjitha shtetet i mbyllen kufinjte duke mos lejuar levizjet...

Pritet nje Prill i nxehte, sinoptikania flet per rritje temperaturash kete muaj: Neser reshje...

Teksa qytetaret vijojne te qendrojne ne banesa per shkak te koron.avirusit, muaji prill pritet te jete me temperatura...

Evropa mbyllur deri ne tetor: Harrojeni pushimet ne Shqiperi

Te gjthe ata qe kane bere plane per pushime sivjet ne evrope kane marre nje paraljmerim qe ti...

Don't Miss