Befason historiani turk: Ja si ishte Skënderbeu – deklaratë kjo që tmerron Turqinë

Historianët bashkëkohorë turq vazhdojnë të kenë qëndrime të ndryshme për Skënderbeun dhe epokën e tij. Derisa një numër...

Autori i njohur italian: Ku u fshehën 480 mijë shqiptarët e Italisë

Massimo Cirri eshte nje autor dhe komentator i njohur radiofonik ne Itali. Ne kete shkrim, perkthyer nga Javanews,...

Ja pse turqit i quajnë “arnaut” shqiptarët

Shumë prej nesh kemi dëgjuar ose kemi qenë prezent që shqiptarët i quajnë arnaut. Por të pakët janë...

Don't Miss