Home News A ishte i infektuar Florjan Binaj me koronavirus? Avokati lëshon bo.mbën, zbulon...

A ishte i infektuar Florjan Binaj me koronavirus? Avokati lëshon bo.mbën, zbulon të vërtetën, pse doli nga Kryeministria..?

648
0

A ishte i infektuar Florjan Binaj me koronavirus? Avokati lëshon bo.mbën, zbulon të vërtetën, pse doli nga Kryeministria..?

Avokati i njohur Altin Goxhaj ka hedhur sot dyshime të forta lidhur me faktin nëse aktori i humorit Florjan Binaj ishte vërtet i infektuar me koronavirus apo jo?

Postimi i plotë:

PYETJA S’ËSHTË SI DOLI NEGATIV POR A KA QENË NDONJËHERË POZITIV?

Fillimisht i urojmë me gjithë zemër dhe dashuri Florit shëndet dhe mbarësi gjithmone por…Pyetja nuk është a u shërua kaq shpejt Flori pa asnjë simptomë në shtëpi, por a ka qenë ndonjëherë i infektuarme koronavirus?

Dmth a ka qenë ndonjëherë pozitiv meqenese na dilka negativ tani? Përderisa e mbyllën Florin në shtëpi me një copë shkresë që doli nga Kryeministria dhe jo nga laboratori si pjesë e PLANdemisë për shpikjen e valës së dytë të infektimeve për të izoluar Shqipërinë nga Europa dhe Ballkani në kuadër të finalizimit të Axhendës Soros për Rrënimin dhe Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë sipas Memorandumit të Vaso Çubrilloviç të vitit 1937 për Dëbimin e shqiptarëve nga Ballkani